Eiropai sāks piegādāt Ford Mustang Mach 1 (+ FOTO)

Eiropas tirgū kļuvis pieejams Ford Mustang Mach 1 – 460 Zs jaudīga augstas veiktspējas kupeja, kas Vācijas tirgū maksās vismaz 60 800 eiro.

Ford Mustang Mach 1 apveltīts ar astoņu cilindru motoru, kas jaudas maksimumu sasniedz pie 7250 apgriezieniem minūtē, bet maksimālais griezes moments 529 Nm tiek sasniegts pie 4900 apgriezieniem minūtē. 100 km/h amerikāņu kupeja sasniedz 4,4 sekundēs, bet maksimālais ātrums gan versijā ar 6MK, gan variantā ar 10AK ir 267 km/h. Pakaļējo riteņu piedziņas automobilim ir optimizēts aerodinamikas elementu komplekts ar spliteri zem priekšējā bampera, nosegtu mašīnas apakšu un gaisa kanāliem, kas dzesē bremzes. Aizmugurē ir viendaļīgs antispārns un funkcionējošs difuzors. Riteņu šķērsbāze šim modelim nedaudz paplatināta, aizmugures tiltā iebūvēts diferenciālis un speciāla dzesēšanas sistēma. Lai izturētu braucienu augstākas slodzes apstākļos, standarta dzesēšanas sistēma papildinātu ar papildu eļļas radiatoru,  piekarei izmantoti elementi no Mustang Shelby GT 350 un GT 500.

Vadītāja rīcībā septiņas braukšanas programmas: Normal, Sport+, Sniegs/Slapjš, Sacīkšu trase un Drag Strip Mode. Izmantojot Track aplikāciju iespējams sekot sacīkšu apļiem, bet Launch Control nodrošina zibenīgu startu.

Interjerā sporta ādas sēdekļus grezno metāla pelēks dekoratīvais nošuvums. Par īpašo versiju atgādina  plāksnītes ar Mach 1 logotipu un ierobežotā skaita modeļa individuālais ražošanas numurs. Standarta aprīkojumā cita starpā ietilpst apsildāmi un ventilējami priekšējie sēdekļi, Ford Pass Connect modems un B&O skaņas sistēma ar jaudu 1000 vati un divpadsmit skaļruņiem.

Vācijas tirgū Ford Mustang Mach 1 maksās vismaz 60 800 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.