Modernizētais Volkswagen Polo pieejams priekšpasūtīšanai

Volkswagen mazauto Polo modernizētais modelis kļuvis pieejams priekšpasūtīšanai. Vācijā tā cena sāksies no atzīmes 20 175 eiro, bet no jūnija varēs pasūtīt vēl izdevīgāko versiju Fresh (no 16 000 eiro).

Pircējiem, kas vēlas iegādāties Volkswagen ražotā mazauto Polo modernizēto modeli atklāta iespēja pieteikties tā iegādei. Pašlaik ražotāja konfiguratorā versija Life (no 20 175 eiro), kam piedāvā trīs motorus: vienlitra trīscilindru TSI benzīna agregātu  95 vai 110 Zs versijās, kā arī 90 Zs dzinēju, kas darbosies ar dabasgāzi.

Modernizācijas gaitā Polo ticis pie pārveidotas priekšpuses un aizmugures, jauniem diožu lukturiem priekšā un aizmugurē, Digital Cockpit instrumentiem jau pamata versijā, jauna multifunkcionāla stūres rata, gaisa kondicionētāja un pašreizējās paaudzes MIB3 informācijas un izklaides sistēmas, ieskaitot eSIM karti visiem labumiem no interneta.  Tāpat visu versiju elektronisko palīgu skaitā būs arī Lane Assist sistēma, kas brīdina par izbraukšanu no joslas un Front Assist ar pilsētas avārijas bremzēšanas funkciju un gājēju atpazīšanu.

Volkswagen pārskatījis aprīkojuma komplektācijas un papildus pamata versijai Polo tagad ir pieejamas arī izvēles Life, Style un R-Line.

Jūnijā Volkswagen sola cenu ziņā vispievilcīgāko versiju Fresh, kas pieejama par īpašo „iepazīšanos cenu” – no 16 000 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.