Genesis parāda savu pirmo universālu (+ FOTO)

Hyundai luksuss marka Genesis pieteikusi savu pirmo universālu. Tas radīts uz modeļa G70 bāzes un būs nopērkams arī Eiropā.

G70 Shooting Brake ir stipri līdzīgs modernizētajam sedanam G70 ne tikai izskatā, bet arī pēc gabarītiem, taču, ja var ticēt ražotājam, universāla bagāžās nodalījuma apjoms ir par 40 procentiem lielāks.

Salonā var gaidīt kvalitatīvu ādas apdari, ciparu mērinstrumentu paneli un lielu multimediju sistēmas ekrānu. Vadītājam būs pieejamas dažādas elektroniskās palīgsistēmas, tostarp: frontālās sadursmes novēršanas sistēma, aktīvais ieņemtās joslas uzturētājs, adaptīvā kruīza kontrole, kas darbojas arī, pamatojoties uz navigatora datiem, kā arī vadītāja modrības uzraudzības sistēma.

Jādomā, ka arī dzinējus Shooting Brake aizgūs no sedana. Tādā gadījumā pircēja izvēlei 2,0 litru benzīna motors ar 252 Zs, 3,3 litru benzīna motors ar 270 Zs, kā arī 2,2 litru dīzeļdzinējs, kas attīsta 202 Zs.  

Tāpat kā modeļi G80 un GV80, kā arī G70 un GV70, arī Genesis pirmais universāls tiks piedāvāts Eiropas tirgū, kur tas par vietu zem saules cīnīsies ar tādiem modeļiem kā Mercedes C –Klasse T-Modell , BMW 3-Series Touring un Audi A4 Avant.

G70 Shooting Brake jau šovasar kļūs pieejams Vācijā, Šveicē un Lielbritānijā, citi tirgi sekos vēlāk.  

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.