ASV atklāts Dodge Ram 3500 ar 2,4 miljonu km nobraukumu (+ VIDEO)

Amerikāņu blogeri aprunājušies ar 1997.gada Dodge Ram 3500 īpašnieku par viņa pikapu, kurš noskrējis 2 400 000 kilometrus.

 Automašīnas īpašnieks pastāstījis, ka savu Dodge viņš iegādājās 1997.gadā markas dīlercentrā un kopš tā laika visus remontus un apkopes izpildījis pats. Ja neņem vērā apbružāto krāsu, pikaps arī šodien izskatās nebūt ne slikti, taču galvenais, ka tas ir labā tehniskā formā un spēj paveikt sev uzticētos uzdevumus – pārvadāt pārvietojamās mājas, laivas un citas smagas kravas.

Viegli gan tas nav nācies – īpašnieks atklāj, ka oriģinālais motors nomainīts jau sen, tādēļ, ka patērēja pārāk daudz eļļas. Pikapa „sirds” nomainīta trīs reizes, bet ar pēdējo Cummins dīzeli nobraukti 800 tūkstoši kilometru. Transmisija labota vai mainīta 12 reizes, līdz palikts pie manuālās kārbas ar sešiem pārnesumiem.

Uz jautājumu vai viņš mainītu savu spēkratu pret jaunāku, amerikānis atbildējis noliedzoši, paskaidrojot, ka šajā automašīnā viņš visu var izdarīt ar savām rokām, kamēr mūsdienu ražojumi ir pārāk sarežģīti un piepildīti ar elektroniku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.