Volkswagen ID.5 nebūs ilgi jāgaida (+ VIDEO)

Reizē ar 299 Zs jaudīgo ID.4 GTX Volkswagen paziņojis par modeli ID.5, kas kļūs par vēl vienu šī gada jaunumu ID elektrisko automobiļu saimē.

29.aprīlī Volkswagen prezentēja ID.4 GTX – elektriskā krosovera ID.4 sportisko versiju, kas būs ātrāka ieskrējienā un spēs sasniegt lielāku maksimālo ātrumu. Parastais ID.4 ar 204 Zs motoru 100 km/h sasniedz 8,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 160 km/h – GTX modelim šie rādītāji ir attiecīgi – 6,2 sekundes un 180 km/h.

Pēc līdzīgas receptes tiek gatavots arī jaunākais ID saimes pārstāvis – ID.5. Arī šim modelim būs parastā versija un sportiskā modifikācija GTX, turklāt abi dalīs motorus ar ID.4 u ID.4 GTX. Tas nozīmē, ka ID.5 varēs pretendēt uz elektromotoriem ar 148-204 Zs jaudu, bet ID.5 GTX saņems divmotoru spēka iekārtu ar 299 Zs. 

ID.4 GTX pirmizrādes laikā Volkswagen nodemonstrēja īsu video, kurā bija redzami pamatīgi nomaskēti ID.5 un ID.5 GTX. Pamanāmākās atšķirības no ID.4 saimes – „piektie” ir veidoti vēl sportiskākā stilā, apveltīti ar kupejveida virsbūvi un aizmugures spoileri.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.