Jaunais Volkswagen T7 Multivan – tagad tikai DSG kārba (+ VIDEO)

Volkswagen publicējis video, kas ļauj ieskatīties jaunās paaudzes modeļa salonā un papildinājis iepriekš zināmo informāciju ar jaunām detaļām.

Jaunais T7 pārcelsies uz MQB-Evo platformu, kas pamatā arī Golf un Caddy, aizgūstot no tiem arī spēka agregātus, tostarp Plug-in hibrīdiekārtu.

Pie būtiskākajām pārmaiņām jāpieskaita tas, ka transportlīdzeklis atvadījies no manuālās transmisijas un turpmāk būs pieejams tikai DSG divsajūgu pārnesumkārbu. Tā kā pārnesumu pārslēgšana notiks elektroniski ar shift-by-wire tehnoloģijas palīdzību, darbības veikšanai pietiks ar mazu slēdzīti (piemēram, kā Golf 8), kas ļaus izbrīvēt vēl vairāk vietas kabīnē. Volkswagen apstiprinājis, ka tas tiks integrēts mērinstrumentu panelī labajā pusē no stūres, nodrošinot „ergonomiski perfektu” risinājumu. 

Video redzams, ka T7 pasažieru versija saņems savienotu skārienpaneli, kura kreisā daļa atvēlēta mērinstrumentiem, bet labās puses sektors tiks izmantots multivides sistēmas kontrolei. Arī šis  risinājums jau ir pazīstams no astotās paaudzes Golf.

Agrāk publicētie „spiegu foto” liek domāt, ka jaunais modelis būs garāks un zemāks par T6, iegūs noapaļotākas formas, kā arī jaunus priekšējos lukturus, ko savienos un diožu svītra.

Zināms, ka T7 pirmizrāde notiks vasaras sākumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.