Pasaulē pirmais Škoda Enyaq iV sasniedz savu pircēju (+ FOTO)

Škoda dīlercentrā Norvēģijas pilsētā Mosā klientam nodots pasaulē pirmais Škoda Enyaq iV eksemplārs. Ražotājam tas ir pagrieziena punkts.

27.aprīlī Mosā savu pasūtīto Škoda Enyaq iV saņēma Espelund Talsæte ģimene. Tas bija pasaulē pirmais klientam piegādātais Škoda pirmais pilnībā elektriskais transportlīdzeklis.

Čehu uzņēmumam tas ir pagrieziena punkts, jo no tā brīža Škoda ievieš e-mobilitāti. Interesanti, ka arī automobiļa iegāde notika attālināti un jaunā norvēģu ģimene savu pirkumu bija apskatījusi tikai virtuāli.

Saņemot pasūtījumu, viņi neslēpa prieku, ka izvēlējušies tieši šo modeli – Enyaq iV pārsteidzis ar plašo telpu un ietilpīgo bagāžnieku, turklāt tas ir videi draudzīgs transportlīdzeklis par pievilcīgu cenu.

Ražotājs sola, ka drīz pēc Skandināvijas elektriskā krosovera piegādes sāksies arī rietumu un centrālās Eiropas valstīs, atzīmējot, ka Euro NCAP drošības testos tas sasniedza augstāko piecu zvaigžņu vērtējumu un visu laiku labāko rezultātu pasažieru aizsardzībai, turklāt nesen tas saņēma arī prestižo Red Dot balvu par dizainu.

Škoda Enyaq iV pabijis arī Latvijas auto žurnālistu rokās: https://iauto.lv/zinas/testi/37544-tv-auto-zinas-teste-skoda-enyaq-iv-jeb-audi-e-tron-tautai-video

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.