Seat modernizē Ibiza un Arona

Spānijas autobūves uzņēmums modernizējis divus modeļus, kas nosedz 40 procentus no visu Seat pārdoto automobiļu skaita.

Seat veicis modernizāciju diviem uz vienas platformas radītajiem modeļiem. Tas ir hečbeks Ibiza un krosovers Arona, kas saņem konstruktīvus un vizuālus uzlabojumus. Tā hečbeks Ibiza turpmāk jau sērijveidā tiks apgādāts ar diožu lukturiem priekšā un aizmugurē, komplektā saņemot arī jauna dizaina vieglmetāla riteņu diskus, ar „roku rakstītu” modeļa nosaukumu un vizuāli labāk uztveramu markas logotipu. 

Krosovers ieguvis jaunus bamperus, kas padara to līdzīgāku sportiskajam Cupra Formentor, turklāt turpmāk to varēs pasūtīt arī „bezceļu” komplektācijā Xperience.

Abiem modeļiem uzlabota savienojamība, kā arī informācijas un izklaides sistēmas. Skārienekrāni centrālajā konsolē ir palielināti par 20 procentiem un novietoti augstāk, kas būs ērtāk lietotājam, bet salona apdares materiāli kļuvuši augstvērtīgāki un taustei tīkamāki. Pie patīkamām izmaiņām jāpieskaita ar Nappa ādu apvilktā stūre un komforta izgaismojums, kas dārgākajām komplektācijām iekrāso arī apaļo ventilācijas sprauslu malas.

Pēc pieprasījuma ir pieejama Beats audio sistēma, kā arī (dažos gadījumos pēc izvēles) jaunākās Volkswagen grupas palīdzības sistēmas, piemēram, Travel Assist.

Seat Ibiza

Seat Arona

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.