Hyundai piedāvājumā ienāk septiņvietīgais krosovers Alcazar (+ FOTO)

Alcazar paredzēts Indijas tirgum.

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai papildinājis Indijas tirgum paredzēto modeļu klāstu ar septiņvietīgu krosoveru, kas izgatavots uz modeļa Creta bāzes.

Tas ir Alcazar, septiņvietīgs krosovers ar trim sēdekļu rindām, kura pamatu veido krosovera Creta otrās paaudzes modelis. No bāzes modeļa jaunais krosovers atšķiras ar garāku riteņu bāzi (+ 150 mm), kas patiepusies līdz 2760 mm, savādāku aizmugures daļu, kas ieguvusi vēl divus sānu logus un lielākus lukturus, kā arī trešo sēdekļu rindu, kas ļauj pārvietoties līdz pat septiņiem braucējiem.

Salonu var pasūtīt arī versijā sešiem braucējiem – tādā gadījumā otrās sēdekļu rindas dīvānu aizstāj divi atsevišķi sēdekļi.

Aprīkojuma sarakstā ietilpst 10,25 collu multimediju skārienekrāna displejs, panorāmas jumts, klimata kontrole, digitālais informācijas panelis, apkārtskata kameras un citi mūsdienīgi labumi.

Krosovera motoru piedāvājumu veido 2,0 litru benzīna atmosfēriskais dzinējs ar 159 Zs (192 Nm) un 1,5 litru dīzelis, kas attīsta 115 Zs (250 Nm). Abi motori var sadarboties ar sešu pakāpju mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu, bet piedziņa ir tikai uz priekšējiem riteņiem. Īpaši dinamisks Alcazar nav – ar jaudīgāko, tas ir ar 159 Zs benzīna motoru, tas 100 km/h sasniedz 10 sekundēs.

Tirdzniecībā Alcazar nonāks jau nākammēnes un konkurēs ar tādiem modeļiem kā Mahindra XUV500, Tata Safari un MG Hector Plus. Visi minētie Indijas tirgū maksā aptuveni 11 000 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.