Jeep modernizējis krosoveru Compass (+ FOTO)

Stellantis koncerna marka Jeep iepazīstinājusi ar modernizēto Compass, kas Eiropas dīlercentros kļūs pieejams jau no 10.aprīļa.

Jeep veicis uzlabojumus savam Eiropā visvairāk pārdotajam modelim Compass nedaudz pārveidojot priekšējos lukturus, kas pēc izvēles darbosies LED tehnikā, tikpat minimāli piekoriģējot arī bufera, miglas lukturu un radiatora restes izskatu.

Aizmugurē turpmāk tiks uzstādīti diožu lukturi, bet salonā būs jauns digitālais informācijas panelis, kā arī Uconnect 5 multimediju sistēmas skārienekrāna displejs ar Apple CarPlay, Android Auto un Amazon Alexa atbalstu. Interjeru var uzlabot ar Nappa ādas, oglekļa šķiedras vai alumīnija dekoriem. Uzlabojumi tehniskā ziņā skāruši piekari un stūres iekārtu.

Vadītājam pieejama TomTom navigācijas sistēma un otrā līmeņa autopilots, adaptīvā kruīza kontrole, panorāmas atpakaļgaitas un 360 grādu kameras, kā arī ārkārtas bremzēšanas sistēma. Palīgasistentu skaitā arī noguruma uzraugs un ceļa zīmju atpazīšanas sistēma.

Dzinēju klāstā ietilpst 1,6 litru dīzeļa agregāts ar jaudu 130 zirgspēki, 1,3 litru dzinējs ar 130 vai 150 zirgspēku jaudu, kā arī divas hibrīdversijas, kas attīsta 190 un 240 zirgspēku jaudu un 50 km var nobraukt ar elektrību.

 

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.