Toyota Yaris Cross arī Adventure modifikācijā (+ FOTO)

Kompaktais krosovers Toyota Yaris Cross būs pieejams arī jaunā versijā Adventure.

Francijā ražotais Toyota Yaris Cross tika prezentēts jau 2020.gadā, taču pandēmijas dēļ kompaktā krosovera pārdošana sāksies 2021.gada septembrī. Neraugoties uz bāzes modeļa aizkavēšanos, Toyota pieteikusi jaunu Yaris Cross versiju, kas atšķirsies ar virsbūves aizsargiem un savādāku interjeru.

Par Adventure nosauktais modelis izveidots uz greznākās aprīkojuma versijas Premiere Edition bāzes, komplektēts ar 18 collu riteņiem, pastiprinātiem buferiem, virsbūves aizsarguzlikām un jumta reliņiem, bet salona apdare atšķiras ar melniem griestiem, Adventure dizaina ādas/auduma sēdekļiem un Warm Gold dekoriem. Komplektācijā ietilpst ar ādu apvilkta stūre un ātrumpārslēgs, Head-up projekcijas displejs un bagāžnieka vāks ar sensoriem un elektropievadu.  

Yaris Cross Adventure motortelpā iebūvēta hibrīdiekārta, kas apvieno 1,5 litru benzīna dzinēju un elektromotoru. Sistēma ar kopējo jauda 114 zirgspēki strādā kombinācijā ar variatoru un viedo pilnpiedziņu, kas automātiski pieslēdzas atkarībā no ceļa seguma.

 

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.