Subaru Outback jaunā paaudze Eiropā no maija (+ FOTO)

Maijā Subaru uzsāks pilnpiedziņas universāla Outback jaunās paaudzes modeļa pārdošanu. Vācijā tā cena būs vismaz 40 890 eiro.

Par šo cenu pircējs saņem Subaru Outback bāzes modeli, kura aprīkojums ietver 11,6 collu multimediju skārienekrānu, apsildāmu stūri, elektriski regulējamus priekšējos un apsildāmus aizmugures sēdekļus. Komplektā arī divu zonu klimatkontrole, diožu lukturi ar dinamisko līkumu izgaismošanas funkciju un adaptīvajām tālajām gaismām, kā arī uzlabotais Eyesight drošības sistēmu komplekss, kas ietver vairākas modernas tehnoloģijas, tostarp aktīvo joslas uzturēšanas asistentu un izvairīšanās palīgsistēmu ar aktīvo piestūrēšanas funkciju.   

42 890 eiro vērtā Active komplektācija pievieno navigācijas sistēmu, kura trīs gadu garumā tiks regulāri un bez maksas atjaunināta, bet Outback Exclusive Cross (no 43 790 eiro), kas atšķirsies ar melnas krāsas spoguļiem un jumta antenu, radiatora restes dekoru, alumīnija pedāļu uzlikām un Cross stila mākslīgās ādas apdares sēdekļiem, aprīkots ar jumta bagāžas sliedēm, kur varēs novietot līdz 318 kg smagu kravu.   

Visdārgākā versija Outback Platinum (45 990 eiro) piedāvā, tostarp: Nappa ādas sēdekļus ar automātisko regulēšanu muguras atslodzei, 360 grādu kameras, Harman/Kardon mūziku ar 10 skaļruņiem un sabvūferi, stikla jumta lūku.

Līdz ar tirdzniecības startu noteiktu laiku pārdošanā būs arī jaunā Outback ierobežotā skaita Edition Trend 40 versija (no 39 990 eiro), kas izveidota, atzīmējot japāņu markas 40 gadus Vācijas tirgū.

Visi Outback modeļi komplektēti ar 2,5 litru boksermotoru, kas attīsta 169 Zs (252 Nm) un darbojas komplektā ar pilnpiedziņu un Lineartronic bezpakāpju transmisiju.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.