Jaunais Ford Bronco tālu netiek? – ASV pārdošanā izlikti seši, gluži jauni avārijās cietuši apvidnieki

Jaunais Ford Bronco tirgū ir nepilnu gadu, taču interneta tirdzniecības platforma Copart.com piedāvā jau veselus sešus Bronco, kas piedzīvojuši avārijas, nokalpojot saviem īpašniekiem vien dažus tūkstošus kilometru.

 Copart piedāvājumā var atrast Bronco Sport no Čikāgas, kas nobraucis vien 1500 km. Automašīnai avārijā cietusi aizmugures daļa un pārdevējs par to prasa 33 500 dolāru.

29 000 dolāru tiek prasīti par līdzīgu modeli ar melnas krāsas virsbūvi no Kanzasas, kas ceļu satiksmes negadījumā apgāzies un aizdedzies.  

Čikāgā atrodas vēl viens Ford Bronco Sport, kas saņēmis spēcīgu triecienu korpusa aizmugures daļas kreisajā pusē, bet vēl divi automobiļi izlikti pārdošanā ar priekšējās daļas bojājumiem. Abi nobraukuši vien attiecīgi 2272 un 1372 km.  

Visbeidzot Pitsburgā savu pircēju gaida Bronco, kas noripojis vien 415 km un vairs nav lietojams pēc nopietnas avārijas, kurā sabojāta priekšpuse.

Bronco Sport ir aprīkots ar 1,5 litru EcoBoost motoru. Dzinēja jauda – 184 ZS un 258 ņūtonmetri. Motoru klāstā ir arī divu litru agregāts ar 249 Zs un 373 Nm. Abi motori darbojas komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.