BMW gatavs parādīt Tesla Model 3 konkurentu

BMW gatavojas elektriskā i4 pirmizrādei, kas pēc izdevuma BMW Blog informācija, notiks rīt, 17.martā.

Sportiskā stilā veidotais i4 konkurēs ar Tesla Model 3 un Audi e-tron GT. Automašīna iegūs lielu radiatora resti ar divām slēgtām vertikālām sekcijām, ieslīpus lukturus un spēka iekārtu, kas jaudīgākajā versijā attīstīs 530 Zs. Sagaidāms, ka līdz 100 km/h šāds elektriskais sedans ieskriesies  aptuveni 4 sekundēs, bet tāldarbība sniegsies līdz 600 kilometriem. Zināms, ka i4 bāzes versija saņems elektromotoru ar 284 Zs, bet starp šo versiju un topmodeli novietosies variants ar 335 Zs.

Salonā būs ciparu mērinstrumenti un informācijas un izklaides komplekss ar pielāgojamu konfigurāciju un žestu vadības funkciju.

Elektriskā sedana ražošana notiks BMW rūpnīcā Minhenē. Līdz 2025.gadam vācu uzņēmums plāno laist klajā kopumā 25 jaunus zaļos modeļus, no kuriem 12 iegūs pilnībā elektriskas spēka iekārtas.

 BMW Blog atgādina, ka i4 būs bavārieš pirmais pilnībā elektriskais sporta auto ražotāja vēsturē, jo i3 bija kompakts pilsētas auto, i8 nebija pilnībā elektrisks (tas ir hibrīds), bet gaidāmais iX jāierindo luksuss SUV segmentā.

 

 

 

BMW i4 koncepts Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.