Hyundai atklāj krosovera Kona sportiskās N versijas attēlus (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai publicējis attēlus ar krosovera Kona sportisko versiju N, kas savu oficiālo pirmizrādi piedzīvos tuvākajā laikā.

No standarta modeļa sportiskā modifikācija atšķiras ar aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, kurā iekļauts bamperis ar lielākiem gaisa pievadiem un sarkanu dekoru tā apakšmalā, kā arī jauna radiatora reste un divdaļīgs spoileris aizmugurē. Atšķirību skaitā arī savādāki lukturi, izplūdes sistēma ar diviem izvadiem, lielāki riteņu diski, difuzors un visiem N modeļiem raksturīgais trešais stopsignāls.

Par motoriem ražotājs nerunā, taču neoficiāla informācija liecina ka to aprīkos ar divu litru četru cilindru turbodzinēju, kas darbosies komplektā ar astoņu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu. Modelī Hyundai i30 N šāds motors attīsta 280 Zs.

Standarta Hyundai Kona ir pieejams ar benzīna dzinējiem, kas pārklāj jaudas diapazonu no 120 līdz 198 ZS, kā arī hibrīda spēkstaciju, kuras pamatā ir 1,6 litru 106 zirgspēku dzinējs un 43 Zs elektromotors.

Hyundai Kona N tirdzniecībā gaidāms šovasar.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.