Jaunā Škoda Octavia arī pagarinātajā versijā (+ FOTO)

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda izlaidis jaunu modeli Octavia Pro – pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum.

Škoda Octavia Pro kopējais garums ir 4753 mm, kas ir par 64 mm vairāk nekā standarta modelim Eiropas versijā, savukārt garenbāze pieaugusi par 44 mm – līdz 2730 mm. Tādējādi telpa aizmugures pasažieru kāju zonā tagad ir salīdzināma ar flagmaņa Superb plašumiem.

Škoda Octavia Pro jau bāzes variantā saņēmis daudzsviru piekari aizmugurē, kas Eiropā ir pieejama tikai visdārgākajām modeļa versijām, bet automašīnas izskats līdzinās sportiskajai RS modifikācijai, no kuras Pro modelis aizguvis buferus un diskus.

Pagarinātās Octavia salons izticis bez izmaiņām – tas ir tāds pats kā standarta modelim ar tām pašām iespējām, ieskaitot 12 collu multimediju ekrānu, 10,25 collu ciparu mērinstrumentus un projekcijas displeju.

Ķīnā Škoda Octavia Pro piedāvā ar 1,4 litru turbomotoru, kas attīsta 150 ZS un darbojas apvienojumā ar septiņu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu. Automašīnas cenas vēl nav paziņotas.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.