Jaunās Mercedes C-klases attēli jau internetā (+ FOTO)

Īsu brīdi pirms ražotāja noliktās pirmizrādes (23.02 13.00), internetā „nopludināti” jaunā Mercedes-Benz C-klases modeļa attēli.

Attēlus ievietojis Twitter lietotājs „CarsInPixels” un tajos redzams, ka jaunais modelis (W206) līdzinās lielākajiem brāļiem – E un S-klasei, no priekšteča atšķiroties ar pārveidotiem lukturiem, bamperiem, radiatora resti un motora pārsegu, kas kopumā liek domāt par pavērsienu robustāka dizaina virzienā.

Arī salona iekārtojums līdzinās dārgākajiem Mercedes, taču šajā gadījumā multimediju planšetei ir mazāks izmērs. Arī C-klases vadītāja priekšā būs ciparu mērinstrumenti, kas atgādina horizontāli novietotu planšeti bet ventilācijas-apsildes sistēmas izvadi tagad atrodas virs multimediju ekrāna, ko izmantos, lai pārvaldītu arī klimatkontroli un navigāciju.

Uz šo brīdi par jauno modeli zināms gana daudz, piemēram, tas, ka automašīnas garums pieaudzis par 6,5 cm līdz 4,75 m, bet riteņu bāzei pielikti 2,5 cm. Jaunā modeļa piekare ir pārstrādāta komforta virzienā, turklāt par piemaksu iespējams pasūtīt šasiju ar piestūrējošiem riteņiem aizmugurē. C-klasei tie pagriezīsies 2,5 grādu leņķī, kamēr S-klasei tie ir 10 grādi.

W206 nevienam motoram nav vairāk par četriem cilindriem, toties – visi ir elektrificēti. Jaudīgākais benzīna motors versijā C 300 attīsta 258 Zs, bet Overboost funkcija īslaicīgi pievieno vēl 27. Tas pats arī vājākajiem benzīna motoriem C 180 (170 Zs) un C 200 (204 Zs), kā arī dīzeļiem, kas attīsta 200 Zs versijā C 220 d un 265 Zs versijā C 300 d.

2022. gadā sākumā motoru izvēlei pievienos uzlādējamo hibrīdmodeli, kur 204 Zs benzīna motors sadarbojas ar 122 Zs elektromotoru. Šāds modelis ar elektrību varēs veikt līdz 100 km.

Jaunā C-klase būs pieejama sedana un All-Terrain universāla (pirmoreiz) modifikācijās, kā arī sportiskajā C63 AMG versijā, kurai arī (pirmoreiz) tiks izmantots četru cilindru motors.

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/cars_pixels

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.