Labs darbs novērtēts – Toyota dāvina jaunu apvidnieku pašaizliedzīgam mediķim (+ VIDEO)

Toyota uzdāvinās jaunu 4Runner apvidus auto mediķim, kurš arī iekļuva smagā masveida avārijā Teksasā, taču nedomājot par sevi, sāka sniegt palīdzību smagāk cietušajiem.

Teksasas štatu aizvadītajā nedēļā pārsteidza šim apvidum negaidīti spēcīgs sals, kas automaģistrāles pārvērta par slidotavām. Līdzīgā situācijā iekļuva arī feldšeris Trejs Makdeniels, kuram tajā dienā bija dežūra slimnīcā. Vīrietis pārģērbās jau mājās un ar savu Toyota FJ Cruiser apvidus auto devās uz darbu. Ieraugot uz ceļa avāriju, kurā jau bija iekļuvuši vairāki spēkrati, viņš nospieda bremzes, taču mašīna gaitu nepalēnināja. Rezultātā arī mediķis ar savu Toyota ietriecās priekšā stāvošajos, nākamajā mirklī saņemot triecienu no kāda kravas auto, kas tāpat kā viņš, nespēja izvairīties no sadursmes.

Izkļuvis no sadauzītās mašīnas, Trejs devās pie mediķu brigādes, kas viņu noturēja par savējo. Feldšeris neiebilda un kopā ar glābējiem sāka palīdzēt cietušajiem.

Vēlāk, kad vīrietis atzinās, ka arī pats iekļuvis avārijā, viņš nekavējoties tika nogādāts slimnīcā.   

Kad policija apkopoja datus, izrādījās, ka pēdējo laiku lielākajā avārijā bija iekļuvuši vairāk nekā 130 transportlīdzekļi, desmitiem cilvēku guva ievainojumus, seši gāja bojā.

Negadījuma cietušais Treja FJ Cruiser vairs nav atjaunojams, taču palīdzīgu roku sniegs Toyota – uzzinājuši par mediķa pašaizliedzīgo rīcību, ražotāja pārstāvji piedāvāja vīrietim izvēlēties jebkuru modeli, kas pieejams Amerikas tirgū. Makdeniels izvēlējās krosoveru 4Runner visdārgākajā TRD Pro komplektācijā. Šādas automašīnas cena ASV ir 50 570 dolāru.  

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.