Honda iepazīstina ar jauno HR-V (+ FOTO)

Japānas autobūves uzņēmums Honda laiž klajā jaunās paaudzes krosoveru HR-V, kas pie Eiropas valstu dīleriem nonāks līdz 2021.gada beigām.

Jaunajā paaudzē HR-V ieguvis vīrišķīgākus vaibstus ar šauriem priekšējiem lukturiem un horizontālu līniju radiatora resti. Šūnveida apakšējā reste tagad vizuāli saplūst ar gaisa pievadiem flangos, bet aizmugures lukturi kļuvuši šaurāki un savstarpēji savienoti.

Salonā būs labāki apdares materiāli, jauna ventilācijas-apsildes sistēma, jauns mērinstrumentu panelis, klimatkontroles bloks un horizontāla multimediju sistēmas planšete ar viedtāltuņa bezvadu pieslēgšanas funkciju. Komplektā arī Honda Magic Seats, kuru sēdekļu pamatnes var uzlocīt 90 grādu leņķī, lai rastu vairāk vietas bagāžai.

Zināms, ka HR-V pieejams Honda Sensing drošības sistēmu komplekts, kas ietver adaptīvo kruīza kontroli un modernizētu sadursmju novēršanas sistēmu.

Motortelpā iebūvēta no hečbeka Jazz pazīstamā hibrīdiekārta e:HEV, kur 1,5 litru benzīna motors sadarbojas ar diviem elektromotoriem.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.