Nissan parāda jauno Qashqai (+ VIDEO)

Japānas autobūves uzņēmums Nissan iepazīstinājis ar trešās paaudzes krosoveru Qashqai, kas Eiropas pircējiem kļūs pieejams vasarā.

Jaunajā paaudzē arī pie mums iecienītais japāņu krosovers ir kļuvis trīs centimetrus garāks, 3,2 m platāks un centimetru augstāks, riteņu bāzei pieliekot 2 cm.

Par bāzes motoru izvirzīts 1,3 litru benzīna turboagregāts ar 12V hibrīdsistēmu un 140 zirgspēku jaudu. Tas pats motors pieejams arī 158 Zs versijā šajā gadījumā manuālajai kārbai papildu piedāvājot arī automātisko pārnesumkārbu, ko pēc vēlēšanās var kombinēt arī ar pilnpiedziņu.

Aktuālā modeļa divsajūgu pārnesumkārba izņemta no saraksta, bet jaunums ir E-Power motors, kur 1,5 litru benzīna agregāts darbojas tikai kā ģenerators 190 Zs elektromotora vajadzībām.

Jaunā Qashqai multimediju iekārtai tagad ir Apple CarPlay, Android Auto un Google Assistent atbalsts, komfortam tiek piedāvāti sēdekļi ar masāžu, bet vadītāja ērtībām – ciparu mērinstrumenti un projekcijas displejs, savukārt pilnpiedziņas modeļiem pieejami pieci braukšanas režīmi: Standard, ECO, Sport, Snow un Off-Road. Uzlabotā Pro Pilot sistēma prot patstāvīgi paātrināt un sabremzēt automobili, kā arī izmantot navigācijas datus.

Pie plusiem jāpieskaita par 2 cm zemākā bagāžnieka grīda un tilpums, kas pieaudzis par 50 litriem. Bagāžnieka vāku tagad var atvērt elektriski.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.