Mitsubishi prezentējis jauno Outlander (+ FOTO)

Japānas autoražotājs Mitsubishi iepazīstinājis ar ceturtās paaudzes Outlander, solot, ka pirmie saražotie automobiļi jau tiek gatavoti sūtīšanai uz Ziemeļameriku.

Mitsubishi krosovers ieguvis X-veida priekšpuses noformējumu ar daudzlīmeņu lukturiem un trapecveida apakšējo resti, bet aizmugure zīmīga ar lielu jumta spoileri, sadalītiem lukturiem un gareniem izplūdes sistēmas izvadiem.

Jaunā Outlander salonā būs ciparu mērinstrumenti (dārgākām versijām), multimediji ar Android Auto un Apple CarPlay atbalstu, projekcijas displejs. Lētākās versijas iegūs auduma un zamša apdari, dārgākās – iekārtojumu ar materiāliem no ādas. Vadītāja un pasažieru rīcībā trīszonu klimatkontrole, Bose audio ar 10 skaļruņiem, viedā navigācija un adaptīvā kruīza kontrole ar joslas saglabāšanas funkciju.

Tehniskā ziņā lielākās pārmaiņas ir jaunā CMF-С/D platforma, ko Outlander dalīs ar Nissan X-Trail (ASV – Rogue), iegūstot daudzsviru piekari aizmugurē un iespēju unificēt detaļas un tehniskos risinājumus ar alianses partnera modeli.

Motoru piedāvājumā pagaidām tikai viena izvēle – Nissan 2,5 litru atmosfēriskais agregāts, kas attīsta 181 Zs un darbojas kombinācijā ar astoņu pakāpju variatoru.

Smagākos braukšanas apstākļos vadītājam palīdzēs uzlabotā Super All-Wheel Control (S-AWC) pilnpiedziņa un pieci braukšanas režīmi Eco, Normal, Tarmac, Gravel, Snow un Mud.

Jāpiebilst, ka ceturtās paaudzes modelis ir kļuvis lielāks garumā, platumā un augstumā pieliekot attiecīgi 15, 51 un 38 mm. Attālums starp asīm pieaudzis par 36 mm, sasniedzot 2706 mm.

ASV tirgū jaunā Outlander cena sāksies no atzīmes 25 795 dolāri.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.