Renault Twingo Elektric par 11 790 eiro, taču – Vācijā (+ FOTO)

Kompaktais elektroautomobilis Renault Twingo Elektric Vācijā būs nopērkams par visnotaļ iekārojamu cenu, tiesa – tas iespējams, pateicoties ražotāja atlaidēm.

Vācu izdevums auto-medienportal.net vēsta, ka elektriskais Twingo pieejams trīs aprīkojuma versijās. Vācijas tirgū tas ienāca jau 2020.gada beigās kā īpašais modelis Vibes, bet no februāra piedāvājumu papildinās aprīkojuma versijas Zen un Intens.

Versija Zen, ņemot vērā Renault elektrobonusu 10 000 eiro apmērā, pircējam izmaksās 13 790 eiro, bet Intens – 15 190 eiro. Vēl pievilcīgāks piedāvājums ir bāzes versija Life, kas startēs vēlāk – lai kļūtu par tās īpašnieku, pietiks vien ar 11 790 eiro.

Zen komplektācija ietver Easy Link t 7-Zoll-Touchscreen und einer serienmäßigen multimedijus ar 7 collu ekrānu, automātisko klimatkontroli, augstumā regulējamu vadītāja sēdekli un stūri, bet Intens pievieno 15 collu riteņus, ar ādu apvilktu stūri un kruīzkontroli. Vislepnākā versija Vibes ietver navigāciju, apsildāmus priekšējos sēdekļus un parkošanās palīgsistēmu ar atpakaļskata kameru.

Piedziņu piecvietīgajam hečbekam nodrošina aizmugurē iebūvēts 82 Zs elektromotors, bet 22 kWh akumulators – nobraukumu pēc WLTP cikla no 190 līdz pat 270 km (pilsētā).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.