Amerikānis pasūta četrus vienādi pārbūvētus Chevrolet Tahoe (+ FOTO)

Tūninga uzņēmums Flat Out Autos saņēmis neikdienišķu pasūtījumu – kāds klients vēlas iegādāties četrus vienādus Chevrolet Tahoe, kas pārbūvēti 70.-90. gados ražotā K5 Blazer stilā.

2019.gada SEMA tūninga festivālā Flat Out Autos parādīja apvidus auto uz Chevrolet Tahoe bāzes, kas bija pārveidots K5 Blazer (1969.-1994.g.) stilā. Izstādes apmeklētājiem projekts iepatikās, it sevišķi kādam amerikānim, kas pasūtīja četrus vienādi noformētus automobiļus par 69 000 dolāru katru.  

Visas četras automašīnas ieguvušas zilas krāsas virsbūvi ar baltu jumtu, apaļos klasiskā stila lukturus, hromētos buferus, kā arī jaunu motora pārsegu un bagāžnieka vāku, kas izgatavots no oglekļa šķiedras, gandrīz precīzi atkārtojot K5 Blazer dizainu. Vienīgā būtiskā atšķirība no Tahoe ir četru durvju virsbūve, kamēr agrāko gadu apvidniekam tā bija divdurvju.

Pircējs jau ieskaitījis Flat Out Autos kontā 276 000 dolāru, bet tūninga uzņēmums ķēries pie kāda cita pasūtījuma – dzeltenas krāsas K5 Blazer, kas jāpārveido 1972.gada modeļa silā.

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/flatoutautos

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.