Pirms 30 gadiem nogrimušais Land Rover iznirst no smiltīm (+ VIDEO)

Lielbritānijā, Kornvolas grāfistē skatam atklājies fragments no savulaik nogrimušā Land Rover Defender. Kaut kas līdzīgs Heilas pludmalē tika novērots arī pēc 2017.gada spēcīgās vētras.

1990.gada janvārī Ronijs Henijs devās izbraukumā ar savu 1968.gada Land Rover Defender Safari Series. Heilas pludmalē viņš nolēma izbaudīt braucienu pa smilšu joslu, kas atklājās bēguma laikā. Tā nebija laba ideja, jo automašīna iestrēdza tālu no cieta pamata. Visi mēģinājumi to atsvabināt no viltīgo smilšu gūsta izrādījās veltīgi un, kad sākās paisums, apvidus auto nācās pamest.

Kad vīrietis nākamajā rītā atgriezās negadījuma vietā, jūra savu posta darbu bija jau paveikusi – mašīna bija apgāzta ar riteņiem uz augšu un ārpusē bija redzama vairs tikai šasija.

2017.gadā Defender iznira no smiltīm parādot aizmugures tiltu ar atsperēm un vienu riteni. Šāds skats bija novērojams vairākas nedēļas, pēc tam mašīna pazuda līdz šī gada janvārim, kad zemais ūdens līmenis bēguma laikā un ziemas vētru pārvietotās smiltis ļāva uz to palūkoties vēlreiz.

2017.gads:

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.