Uz 90.gadu jubileju jauns sporta auto par 60 000 dolāru (+ FOTO)

ASV Floridas štata iedzīvotājs Čaks Kuks nosvinējis 90 gadu jubileju, uzdāvinot sev jaunu Chevrolet Corvette C8. 520 Zs jaudīgais spēkrats pievienosies kolekcijai, kurā jau ir vairāki citi amerikāņu sporta auto.

Bijušais ASV Gaisa spēku karavīrs arī 90 gados ir lieliskā formā un ne drusciņas nav zaudējis dzīvesprieku. Kārtējo gadskārtu viņš sagaidījis, pasniedzot sev 60 000 dolāru vērto Chevrolet Corvette C8 kupeju.

Pensionārs pastāstījis, ka pirmo Corvette iegādājies 1981.gadā un kopš tā laika ir uzticīgs koncerna General Motors ražojumiem. Ikdienas izbraucieniem viņš izmanto krosoveru Chevrolet Equinox, bet jaunais sporta auto pievienosies kolekcijai, kurā jau ir četri citi līdzīgas nozīmes auto.

Kuks neslēpj, ka ar nepacietību gaida pandēmijas atkāpšanos – viņš jau saplānojis braucienus uz specializētajām izstādēm, kur varēs nodemonstrēt savu jaunāko pirkumu.

Chevrolet Corvette C8  aprīkots ar 6,2 litru V8 motoru, kas attīsta 520 Zs un darbojas komplektā ar astoņu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu. 100 km/h kupeja sasniedz trīs sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 300 km/h.

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/CecilClarkChevy

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.