Jeep prezentējis Grand Cherokee pagarināto versiju L (+ VIDEO)

ASV apvidus automobiļu ražotājs Jeep publicējis attēlus un informāciju par Grand Cherokee pagarināto versiju L, kas tirgū ieradīsies šī gada pirmajā pusē.

Galvenā atšķirība no standarta modeļa ir salons ar trīs sēdekļu rindām, taču ne tikai – L modelis atšķiras arī vizuāli, piemēram, ar masīvāku un flagmaņa Grand Wagoneer stilā noformētu priekšpusi vai taisnstūrveida priekšējiem lukturiem ar šauro dienasgaismu svītru to augšpusē. Garās versijas salons saņēmis jaunu mērinstrumentu paneli ar 8,4 collu multimediju ekrānu un 10,1 collu papildu displeju, apdari no dārgākiem materiāliem, ventilējamus un 16 pozīcijās elektriski regulējamus sēdekļus ar masāžu un atmiņas funkciju pieciem lietotājiem.

L versijas garums sasniedz 5204 mm, kas par 384 mm vairāk nekā Grand Cherokee standarta modelim, bet riteņu bāze pastiepusies līdz 3091 mm (+ 176 mm).

Trīsrindu sēdekļu versijas motoru piedāvājums tāds pats kā standarta modelim: 3,6 litru V6 ar 290 Zs vai 5,7 litru V8 HEMI ar 357 Zs. Abi motori strādā tandēmā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Bāzes versija izmanto priekšējo riteņu piedziņu, bet pilnpiedziņa pieejama par piemaksu.

Elektronisko asistentu klāsts salīdzināms ar Grand Cherokee standarta modeli – ir gan brīdinājums par sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli, gan automātiskā bremzēšanas sistēma un joslas uzturētājs, bet dārgākām komplektācijām pieejama otrā līmeņa autopilota sistēma, nakts redzamības sistēma, 360 grādu kameras un vadītāja noguruma atpazīšanas sistēma.

L versijas cenas vēl nav atklātas, taču zināms, ka tā maksās nedaudz vairāk par Grand Cherokee standarta modeli, kas ASV tirgū būs pieejams par cenu no 37 765 dolāriem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.