Pirmais 712 Zs Ram 1500 TRX pikaps tiks pārdots izsolē (+ FOTO)

ASV autoražotājs RAM uzsācis jaudīgā super pikapa 1500 TRX ražošanu. Nolemts, ka pirmo eksemplāru pārdos izsolē, bet līdzekļus atdos labdarībai.

ASV, Mičiganas štata Sterlinghaitsā uzsākta īpaši jaudīgā Ram 1500 TRX ražošana. Pirmie uz konveijera nonāk īpašās Launch Edition versijas pikapi, kas taps 702 eksemplāru skaitā.

Šīs automašīnas brīvā pārdošanā vairs nav pieejamas, jo markas cienītāji tās izpirka divu dienu laikā. Tiesa, pats pirmais Launch Edition pikaps rezervēts izsolei, kas notiks 2021.gada sākumā. Zināms, ka līdzekļi, kas tiks iegūti no šī pikapa pārdošanas tiks ieskaitīti labdarības fondā.

Ram 1500 TRX Launch Edition pirmais eksemplārs krāsots Anvil Grey pelēkā krāsā, aprīkots ar beadlock riteņu diskiem, stikla jumta lūku, projekcijas displeju un augstvērtīgu 19 skaļruņu audio sistēmu, bet par piedziņu gādā 6,2 litru V8 HEMI, kas attīsta 712 Zs un 881 Nm.

Launch Edition cena ir 90 315 dolāru, taču to vairs nevar iegādāties – pārējiem jāsamierinās ar pikapa parasto versiju, kura maksā nepilnus 70 000 dolārus.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.