Morgan piedāvā firmas alkoholu – džinu ar oša skaidu piejaukumu

Britu retro stila automobiļu ražotājs Morgan laidis klajā savu firmas dzērienu – džinu ar oša skaidu piejaukumu. Pudele maksās 45 mārciņas.

Morgan Motor Company nolēmis sekot Aston Martin piemēram un laist klajā savu alkoholisko dzērienu Morgan x Piston, kas izgatavots piejaucot džinam oša skaidas, kas palikušas pēc automašīnas karkasa izgatavošanas.

Morgan Motor Company, kas sevi dēvē par „pēdējo privāto autoražotāju”, dibināta 1909.gadā. Savu mašīnu karkasu būvei Morgan jau no paša sākuma izvēlējās osi – vieglu, elastīgu un ekoloģisku materiālu, neatkāpjoties no saviem principiem arī šodien.  

Tagad Morgan šo apstākli izmanto lai pievienotu savai ekskluzīvajai produkcijai vēl izsmalcinātāku piedevu – alkoholisko dzērienu uz džina bāzes, kas tapis sadarbībā ar spirta rūpnīcu Piston Distillery.

Morgan x Piston Gin ir stiprais alkohols, kam izgatavošanas procesā piejaukti 14 augu ekstrakti un Morgan oša skaidas. Rezultāts ir dzēriens ar kraukšķīga salda ābola un koksnes pazīmēm, lai gan Morgan neiesaka to lietot tīrā veidā. Labāk sajaukt džinu ar ingvera alu, pievienot svaigas kazenes un daudz un daudz ledus.

Pēc uzņēmuma domām, “pārsteidzošā pieredze” sāksies vēl agrāk, jo katra Morgan x Piston Gin pudele ir dekorēta ar nerūsējošā tērauda vāciņu virzuļa veidolā.

Ekskluzīvā džina pudele maksās 45 mārciņas, kas ir tīrais nieks salīdzinājumā ar Aston Martin viskiju, kas novērtēts ar 50 000 mārciņām par vienu pudeli. Tiesa, Aston Martin plāno pārdot vien 25 pudeles.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.