Nissan parāda jaunā Qashqai salonu

Japānas autobūves kompānija Nissan ļāvusi ielūkoties krosovera Qashqai jaunās paaudzes modeļa salonā solot, ka pircējus tas sasniegs 2021.gada pavasarī.

Attēlos, visticamāk, redzams krosovera interjers tā dārgākajā komplektācijā. Šāda automašīna saņems 12,3 collu virtuālo instrumentu paneli un 10,8 collu projekcijas displeju, kas, pēc Nissan apgalvojuma, būs lielākais šajā automobiļu segmentā. Uz priekšējā paneļa vieta atradusies arī skārienjutīgajam 9 collu multimediju sistēmas ekrānam. Jaunākās paaudzes multimediju komplekss atbalsta Apple CarPlay un Android Auto, turklāt to var pārvaldīt ar Amazon Alexa balss vadības funkciju.

Jaunā Qashqai vadītāja un pasažieru rīcībā būs bezvadu viedtālruņa uzlādes funkcija, USB pieslēgvietas, iespēja attālināti pārvaldīt dažas automobiļa funkcijas ar NissanConnect aplikācijas palīdzību.

Attēlos redzama jauna dizaina un ļoti kompakta pārnesumkārbas svira, kā arī grozāmpoga braukšanas režīmu izvēlei pilnpiedziņas modifikācijām.

Trešās paaudzes Qashqai tiek solīta konstrukcija ar augstas izturības materiāliem, kas krosovera korpusa izturību palielinās par aptuveni 40% salīdzinājumā ar priekšgājēju. Automašīnas motora pārsegs, aizmugurējās durvis un priekšējie spārni tiks izgatavoti no alumīnija, bet bagāžnieka vāks – no kompozītmateriāliem, kas kopumā ļaus nomest 60 kg no iepriekšējā modeļa svara.

Qashqai dzinēju klāstā būs uzlabots 1,3 litru benzīna dzinējs ar turbokompresoru, kas pieejams divās jaudas versijās (140 un 155 Zs), bet e-Power hibrīdiekārta attīstīs 190 Zs. Transmisiju izvēlē: 6MK vai variators.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.