Elektriskais Mustangs kļūs vēl ātrāks

Ford Mustang Mach-E elektriskais krosovers iegūs vēl ātrāku modifikāciju – GT Performance – kas 100 km/h sasniegs 3,5 sekundēs.

Ford paziņojis, ka nākamā gada vasarā laidīs klajā elektriskā krosovera Mustang Mach-E augstās veiktspējas modeli GT Performance, kas būs vēl ātrāka par modeli GT un, pats par sevi saprotams, arī par standarta versiju Mach-E.

GT Performance aprīkots ar diviem elektromotoriem, kas attīsta tos pašus 486 Zs kā GT, taču griezes moments Performance ir lielāks: 860 Nm pret 810. Līdz ar to augstās veiktspējas modelis 100 km/h spēj sasniegt 3,5 sekundēs, kas ir par 0,2 sekundēm ātrāk nekā GT. Arī baterija abiem modeļiem vienāda – 98,8 kWh, taču GT modelis bez papildu uzlādes var nobraukt 402 km, kamēr GT Performance – tikai 378 km.

GT Performance konstrukcijā iekļauti Brembo bremžu mehānismi ar sarkanas krāsas skavām, divkrāsaini 20 collu riteņu diski ar Pirelli 245/45 R20 riepām, melns radiatora režģis. Salonā sporta sēdekļi ar pelēkām nošuvēm un priekšējais panelis ar alumīnija dekoru.

Pieteikšanās Ford Mustang Mach-E GT Performance iegādei tiks atklāta pavasarī, bet dīleru centros tas nonāks vasaras sākumā. ASV tirgū par tā galveno konkurentu kļūs Tesla Model Y Performance, kas 100 km/h sasniegšanai patērē tās pašas 3,5 sekundes un maksā 60 000 dolāru.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.