Jaunā Škoda Octavia RS stājas policijas dienestā

Lielbritānijas likumsargi saņēmuši Škoda Octavia RS. Ja pārbaudes laikā tā sevi pierādīs no labākās puses, ražotājs var rēķināties ar lielāku pasūtījumu.

Britu policijas rīcībā nonācis speciāli sagatavots Škoda Octavia RS, ko likumsargi varēs izmantot sabiedriskās kārtības nodrošināšanā vai dodoties uz steidzamu izsaukumu. Automašīnai jau ir viss nepieciešamais šī darba veikšanai: dzeltenzilais krāsojums, signālgaismas un skaļruņi, kā arī sakaru līdzekļi.  

Octavia RS aprīkots ar 245 zirgspēku (370 Nm) 2,0 litru benzīna turbomotoru, 7 pakāpju robotizēto pārnesumkārba un priekšējās ass piedziņu. Rūpnīcas komplekts ietver LED-Matrix lukturus, modernu multimediju sistēmu ar 10 collu skārienekrānu, apsildāmus sēdekļus un adaptīvo kruīza kontroli.

Britu policijai jau ir pieredze ar Škoda ražojumiem – likumsargu autoparkā var atrast ne tikai Octavia, bet arī Scala hečbekus un Kodiaq krosoverus.

Interesanti, ka čehu tehnikai savu “jā” vārdu devuši arī britu mediķi, kas jaudīgos Škoda Kodiaq RS krosoverus izmantos, lai nokļūtu pie palīdzību gaidošajiem pacientiem gadījumos, kad meteoroloģisko apstākļu dēļ to nevar izdarīt helikopters.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.