Nissan iepazīstinājis ar modernizēto Navara (+ FOTO)

Japānas autobūves kompānija Nissan atklājusi informāciju par modernizēto pikapu Navara, kas dažos citos tirgos pazīstams ar nosaukumu Frontier un tirgū nonāks līdz šī gada beigām.

Modernizētais modelis atšķiras ar pilnībā pārveidotu priekšpusi, kura zīmīga ar jauniem diožu lukturiem un no tiem atdalītu radiatora resti, vertikāliem (iepriekš horizontāli) gaisa pievadiem un modeļa nosaukumu, kas rakstītiem burtiem dižojas uz motora pārsega malas.

Nissan Navara var pārvadāt līdz 1,2 tonnām kravas. To varēs ērtāk izvietot, jo kravas platformas sānu augstums palielināts par 35 milimetriem. Automašīnas salonā uzstādīts jauns mērinstrumentu panelis ar 7 collu displeju, kā arī multimediju sistēmas ar 8 collu ekrānu, Apple CarPlay un Android Auto atbalstu. Elektronisko palīgu klāstā ārkārtas avārijas bremzēšanas sistēma, apkārtskata kameras, kalnā uzbraukšanas/nobraukšanas palīgs, savas joslas uzturētājs.

Atjauninātais pikaps pieejams ar jaunu 2,3 ​​litru dCi dīzeļdzinēju, kas attīsta 163 vai 190 zirgspēkus un var sadarboties ar 6-pakāpju mehānisko vai 7-pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Automašīnu varēs iegādāties ar aizmugures vai visu riteņu piedziņu.

Pircējiem piedāvās arī īpašu bezceļu versiju Pro-4X, kas būs komplektēta ar 17 collu riteņu diskiem, jumta bagāžnieku, riteņu arku uzlikām un dekoratīviem sarkanas krāsas elementiem.

Pro-4X, kā arī citu modernizētā pikapa versiju cenas ražotājs atklās vēlāk.

 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.