Suzuki Across kļūst pieejams Eiropā (+ FOTO)

Sākot ar 56 810 eiro – Suzuki uzsāk krosovera Across tirdzniecību Eiropā. Tas ir japāņu markas dārgākais modelis, kas patiesībā ir pārzīmolots Toyota RAV4.

Krosovers Suzuki Across kļuvis pieejams Eiropas pircējiem. Vācijā markas dārgākais modelis maksās vismaz 56 810 eiro un tiks piedāvāts tikai Comfort+ aprīkojuma komplektācijā.

Zem virsbūves ar Suzuki dizaineru veidoto izskatu slēpjas Toyota RAV4 ar hibrīdpiedziņu uz 2,5 litru benzīna motora bāzes. Iekšdedzes dzinējs attīsta 185 Zs un gandrīz tikpat pievieno elektromotors pie priekšējās ass, savukārt vēl viens elektromotors ar 54 Zs jaudu palīdz griezt aizmugures riteņus, kad tiem vajadzīga papildu vilkme.   

Bāzes komplektā ir, tostarp: diožu lukturi, 19 collu vieglmetāla riteņu diski, multimediju sistēma ar 9 collu ekrānu, adaptīvā kruīzkontrole, ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma, aktīvais savas joslas uzturētājs.

Ar elektrību Suzuki Across nobrauc aptuveni 75 km. Ražotājs norādījis, ka uz 100 km automobilis patērē vienu litru degvielas pēc WLTP cikla, kas atbilst 22 gramiem CO2 izmešu uz vienu kilometru.

Nesen Eiropā tika uzsākta universāla Suzuki Swace tirdzniecība. Šis modelis izveidots uz Corolla Touring Sports bāzes un tāpat kā Across, atšķiras vien ar pārveidotu priekšpusi.

Attēlos Across modelis Lielbritānijai Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.