Pasaulē jaudīgākais krosovers iegūs 1027 Zs

Hennessey Performance izstrādājis piedāvājumu, kas pasaulē jaudīgāko sērijveida krosoveru Dodge Durango SRT Hellcat padarīs vēl jaudīgāku.

Trešās paaudzes Dodge Durango versijā SRT Hellcat ir pasaulē jaudīgākais krosovers, ko tam nodrošina 720 Zs astoņu cilindru kompresormotors. Bruņots ar šādu 6,2 litru Hemi V8 agregātu Durango ir pat jaudīgāks nekā tehniski līdzīgais Jeep Grand Cherokee Trackhawk (707 Zs), 100 km/h sasniedz  3,5 sekundēs un dragreisa ceturtdaļjūdzi veic 11,5.

Ja tā par maz, klients var vērsties pie Teksasas kompānijas Hennessey, kas izstrādājusi piedāvājumu HPE1000. Ar šādu uzlabojumu paketi Dodge Durango SRT Hellcat jauda palielināsies līdz 1027 Zs. Tiesa, pagaidām Hennessey nesniedz informāciju par to, kā izmainīsies krosovera tehniskās iespējas, neatklājot arī pārbūves cenu.

Interesanti, ka HPE1000 piedāvājums pieejams arī jau pieminētajam Jeep Grand Cherokee Trackhawk, kas ar Hennessey uzlabojumiem sasniegs tos pašus 1027 Zs.

Pie ASV dīleriem Dodge Durango SRT Hellcat maksā aptuveni 82 000 dolāru, kamēr Jeep Grand Cherokee Trackhawk ir aptuveni 4000 dolāru dārgāks.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.