Pasūta īpašu UAZ Buhanka (+ FOTO)

UAZ dalījies ar Instagram attēliem, kuros redzams pārbūvēts UAZ-452. Arī par „Buhanka” dēvēto automobili pasūtījis kāds Maskavas uzņēmējs.

UAZ-452 pārbūvi veikusi tūninga kompānija Garage 4×4, kas uzstādījusi cauruļu priekšpuses aizsargu, viņču, jumta bagāžnieku un papildu gaismas. Automašīnai uzmontēti rupja protektora riteņi un izveidots rezerves riteņa stiprinājums pie aizmugures durvīm. Buhanka virsbūve nokrāsota matēti pelēkā krāsā, bet sarkanā josla, kas to šķērso garenvirzienā paredzēta, lai „pasvītrotu automobiļa agresīvo dabu”.

Vienīgais salona attēls ļauj noprast, ka pilnpiedziņas furgoniņam iebūvēti Recaro sēdekļi, savukārt par izmaiņām motortelpā informācijas nav. Rūpnīcā UAZ-452 tiek montēts ZMZ 2,7 litru benzīna dzinējs, kas attīsta 112 Zs un darbojas komplektā ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Automašīnas pasūtītājs ir kāda Maskavas barberšopa īpašnieks, kura garāžā atrodas kamuflāžas krāsas Range Rover Sport. Arī šī automobiļa virsbūvi grezno tāda pati sarkanas krāsas svītra, kā Buhanka.

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/uazrussia/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.