Acura nodemonstrē jaunā MDX konceptu (+ FOTO)

Honda luksuss nodaļa Acura iepazīstinājusi ar krosovera MDX konceptu, kas par sērijveida modeli pārtaps līdz nākamā gada vidum.

Jaunās paaudzes modeli raksturo masīva priekšpuse ar šaurajiem JewelEye diožu lukturiem, piecstūraino radiatora resti un vertikāliem gaisa pievadiem. Labi redzams arī izlocītais motora pārsegs, sānu paneļi ar ievalcējumu durvju apakšdaļā, 19 collu riteņu diski.

Automašīnas salons izdarināts ar Milano ādu, koku un alumīniju, iebūvēti jauni sporta sēdekļi ar masāžas funkciju, 12,3 collu virtuālais instrumentu panelis, multimediju sistēma ar lielu skārienekrānu un 1000 vatu ELS Studio 3D audio sistēma ar 25 skaļruņiem. Savādāks dizains arī gaisa kondicionēšanas iekārtas vadības blokam un pārnesumu izvēles selektoram.

Motoru izvēlē 3,5 litru V6 benzīna agregāts, kas strādā kombinācijā ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un priekšgājējam attīstīja 294 Zs. Pircējiem piedāvāja arī Acura MDX Type S versiju, kas ir komplektēta ar 3,0 litru turbomotoru, kas attīsta 360 Zs un 480 Nm. Abi motori sadarbojas ar Super Handling All-Wheel Drive (SH-AWD) pilnpiedziņu.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.