Honda Accord modernizējies (+ FOTO)

Japāņu autobūves kompānija Honda pastāstījusi par modernizēto Accord sedanu, kas ASV tirgū dodas kā 2021.gada modelis.

Honda veikusi 10.paaudzes modeļa modernizāciju, apveltot jaunāko Accord izlaidumu ar platāku radiatora resti un savādāku miglas lukturu bloku, piešķirot dažām versijām jaunus riteņu diskus un piekļuvi Sonic Gray Pearl virsbūves krāsu tonim.

Modernizētais modelis pie pircējiem dosies ar uzlabotu gaismu tehniku un multimedijiem, kas atbalsta Apple CarPlay un Android Auto un komplektā ar astoņu collu ekrānu. Aizmugures pasažieru ērtības uzlabos divas USB pieslēgvietas, bet vadītājam palīdzēs uzlabotā adaptīvā kruīzkontrole un joslas uzturēšanas palīgs. Topmodelim Accord Touring pieejams parkošanās palīgsistēma, kas automātiski bremzēs, konstatējot šķērsli. Vēl viens jaunievedums ir sistēma, kas brīdina par aizmugures pasažiera sēdeklī aizmirstiem bērniem un nepiesprādzētām jostām.  

Modernizētā Accord dzinēji tagad ātrāk reaģē uz akseleratora pedāļa nospiešanu, lai gan jauda palikusi nemainīga – 195 un 255 Zs attiecīgi no 1,5 un 2,0 litru četrcilindru turbo agregātiem. Vēl ir 215 Zs hibrīdversija, kas pēc modernizācijas varēs vairāk nobraukt elektriskā režīmā.

ASV tirgū jaunākais Accord startēs 13.oktobrī, cena – no 24 770 dolāriem. Hibrīdmodelis Hybrid Touring maksās vismaz 36 240 dolāru.

APSKATI: Pārdod: lietotu Honda sludinājumi  

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.