Dodge joprojām tirgo Viper, kaut gan tā ražošana beidzās jau 2017.gadā

Dodge dīleru noliktavās joprojām uzglabājas nezināms skaits Viper. Lai gan 649 Zs jaudīgo varenauto no konveijera noņēma jau 2017.gadā, dažu dīleru piedāvājumā tas atrodams arī šogad.

Šādu secinājumu žurnālisti izdarījuši, pārlūkojot Fiat-Chrysler koncerna atskaites par 2020.gada trešo ceturksni.

Laika posmā no 2020. gada jūlija līdz septembrim pircējus atrada divi Viper, turklāt noliktavās var atrasties vēl vairāki neizpārdoti eksemplāri.

2018. gada laikā dīleriem izdevās notirgot 19 Viper, bet 2019. gadā – vēl piecus eksemplārus. Šī gada trešajā ceturksnī vēl divi klienti izšķīrās par 649 Zs varenauto iegādi, taču darījumu detaļas netiek atklātas. Pirms trim gadiem Viper cenas sākās no 90,5 tūkstošiem dolāru.

Fiat-Chrysler pārtrauca Dodge Viper ražošanu 2017. gada 17. augustā, lēmumu skaidrojot ar zemo pieprasījumu un konstrukcijas neatbilstību mūsdienu drošības prasībām. Kaut arī Viper 2017. gada pirmajos divos ceturkšņos tika pārdots labāk nekā gadu iepriekš, pēc konveijera apturēšanas interese par varenauto samazinājās.

Žurnālisti pieļauj, ka daži Dodge izplatītāji nevēlas pārdot Viper ar pārāk lielu atlaidi, uzskatot, ka laika gaitā varenauto cenas sāks celties.

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/dodgeviperusa

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.