Fiat Strada iegūst dvīņu brāli

Dienvidamerikā ražotais kompaktais pikaps Fiat Strada ieguvis dvīņu brāli ar nosaukumu Ram 700.

Brazīlijā ražotais Fiat Strada ieguvis radinieku ar nosaukumu Ram 700. Jaunais pikaps ir identisks itāļu ražojumam, atšķiroties vien ar radiatora resti un nosaukuma emblēmām un tāpat kā donors, tiks pārdots tikai Latīņamerikā.

Ram 700 piedāvās ar parasto vai piecvietīgo kabīni trīs komplektācijās: bāzes versijā SLT, labāk aprīkotajā Big Horn un topmodifikācijā Laramie.

Pikapa dzinēju paletē 1.3 Firefly turbomotors ar 99 Zs (128 Nm), kā arī 1.4 Fire Evo atmosfēriskais agregāts ar 85 Zs (118 Nm). Abi var sadarboties ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, bet piedziņa būs tikai uz priekšējiem riteņiem, ko uzlabot palīdzēs elektroniskais diferenciāļa bloķētājs – ja vien klients būs gatavs piemaksāt.

Pikapa aprīkojuma sarakstā ietilpst LED priekšējie lukturi, multimediju komplekss ar septiņu collu ekrānu, Apple CarPlay un Android Auto saskarnēm, aizmugures skata kamera un riepu spiediena uzraudzības sistēma.

Ram 700 pārdošana sāksies novembrī, bet piegādes klientiem – no nākamā gada sākuma. pikaps tiks izplatīts 14 Latīņamerikas valstīs, bet ražos to turpat, kur Strada – rūpnīcā Brazīlijas pilsētā Betinā.

 

RAM 700 Foto: Publicitātes attēls

Fiat Strada

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.