Krosovers Kia Stonic tiek pie sportiskās versijas (+ FOTO)

Korejiešu autoražotājs Kia pieteicis krosovera Stonic sportisko modeli GT Line. Ieguvums gan tikai vizuāls, jo motors tiek izmantots tas pats.

Kia pieteicis Stonic GT Line modifikāciju, kas Eiropas tirgū kļūs pieejama oktobra beigās. No standarta modeļa tā atšķiras ar sportiska noformējuma elementiem, kas ietver modificētu radiatora resti, melnus un divkrāsu virsbūves elementus, difuzoru un izplūdes sistēmu ar diviem izvadiem. Komplektā arī 17 collu riteņu diski un LED lukturi, bet salonā ar baltu diegu nošuvēm un “oglekļa šķiedras” dekoriem būs alumīnija pedāļi un stūre ar GT Line logotipu.

Sērijveida aprīkojumā būs arī augstumā regulējami un apsildāmi ādas-auduma sēdekļi, apsildāma stūre, Smart-Key, automātiskā klimatkontrole, elektriski paceļami stikli (visi), parkošanās un lietus sensori, apsildāmi un elektriski nolokāmi spoguļi, elkoņbalsts ar sīklietu novietni, USB pieslēgvieta aizmugurē, plašs klāsts elektronisko palīgu, ieskaitot automātisko ārkārtas bremzēšanas sistēmu.  

Kia Stonic GT Line motortelpā atradīsies 1,0 litru Mild Hybrid iekārta ar 100 vai 120 Zs, ko pircējs pēc vēlēšanās varēs komplektēt ar 7-pakāpju DCT dubultā sajūga transmisiju vai iMT intelektuālo “rokas” kārbu.

Vācijas tirgū variants ar iMT maksās 23 834 eiro, versija ar DCT kārbu – 25 150 eiro.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.