Tesla Model 3 izrādās izdevīgāks policijas patruļauto lomai par Dodge Charger

ASV, Bargersvilas policijas departaments Dodge Charger vietā iegādājies Tesla Model 3 un savu izvēli nenožēlo.

ASV, nelielās Bargersvilas pilsētiņas policijas departaments iegādājies jaunu Tesla Model 3, ko izmanto patrulēšanai ielās. Parasti policija iegādājas jaudīgos Dodge Charger, taču šoreiz priekšroka dota elektroautomobilim, un, lai arī sākumā bija šaubas par to, ka izdarīta pareizā izvēle, tagad ir skaidrs, ka risks ir attaisnojies.

4000 iedzīvotāju apdzīvotās Bargersvilas policijas vadība kā pirmie visā ASV pieņēma lēmumu ierasto benzīna Dodge Charger vietā iegādāties Tesla elektroautomobili. Model 3 gan bija 8333 dolārus dārgāks (41 945 pret 33 612), taču cenu starpība gada laikā jau tikpat kā dzēsta.

 Pateicoties ievērojami zemākām ekspluatācijas izmaksām, Model 3 pirmais gads patruļauto dienestā Bargersvilas policijai ļāva ietaupīt 6755 dolārus, kas gandrīz izlīdzina cenu starpību ar Charger.

Policijas vadība Twitter publicējusi Model 3 ekspluatācijas izmaksu tabulu, kurā redzami patīkami zemi cipari, salīdzinot ar Charger, turklāt maksa par elektrību izrādījās krietni zemāka par benzīna cenu.

Patīkams bonuss – Tesla ir arī ātrāka un klusāka nekā Dodge.

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.