Lada 4×4 ražos Vācijā, tikai – tā būs ļoti dārga

Kompānija Partisan Motors no Vācijas pilsētas Magdeburgas pastāstījusi par savu ieceri – īpašo Lada 4×4 versiju, kas maksās gandrīz 20 000 eiro.

Nespējot izpildīt ekoloģiskos normatīvus, 2020.gada vasarā AvtoVAZ pārtrauca savu automobiļu piegādes Vācijas tirgum, līdz ar to bez rietumu virzienā pārstāja ceļot sedans Lada Vesta un arī vislabāk pārdotais krievu modelis Lada 4×4.

Vakuumu šajā nišā solījies aizpildīt Magdeburgā bāzētais uzņēmums Partisan Motors, kas piesaistījis krievu izcelsmes speciālistus.

Zināms, ka projektam dots nosaukums Lada 50th Anniversary Limited Edition – par godu Volgas autorūpnīcas 50.gadu jubilejai. No standarta modeļa tas atšķirsies ar pastiprinātiem bamperiem, BFGoodrich apvidus riepām, jumta reliņiem un plastmasas sliekšņu un riteņu arku aizsargiem. Salona apdarei izmantos ādu, ko piegādās vācu firma M. E. Bitter Automotive GmbH. Katrs īpašās Lada 4×4 eksemplārs iegūs plāksnīti ar sērijas numuru un autentiskuma sertifikātu.

Šāds apvidus automobilis Vācijā maksās 19 990 eiro. Salīdzinājumam: Krievijā par šādu summu varētu iegādāties trīs AvtoVAZ ražojuma Lada 4×4.

 

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.