Honda parāda apvidus kupejas konceptu (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves kompānija Honda demonstrē apvidus kupeju Honda SUV e: concept, kas tiks izmantota, lai veidotu sērijveida modeli.

Honda koncepts izceļas ar sportiskā stilā veidotu siluetu, bezrāmju durvīm un augstu klīrensu. No skrāpējumiem virsbūvi sargā plastmasas uzlikas, salonu ar gaismu piepilda apjomīgs panorāmas jumts, bet labāku aerodinamiku nodrošina gludais korpuss bez durvju rokturiem un video kameras atpakaļskata spoguļu vietā.

Tehniskās nianses prezentācijas laikā ražotājs nav atklājis, vien norādījis, ka piedziņu nodrošina elektromotors, bet sērijveida modelis iegūs modernas drošības sistēmas, tostarp ADAS daļēji autonomo braukšanas sistēmu, aktīvās drošības sistēma Honda Sensing un jauno informācijas un izklaides sistēmu Honda Connect.

Ķīnas tirgum paredzētā Honda sērijveida elektromobiļa testi sāksies 2021.gadā, un divu gadu laikā tiks prezentēta arī ar akumulatoru darbināmās apvidus kupejas konveijera versija.

Zināms, ka elektriskais krosovers tiks ražots kopuzņēmuma GAC-Honda rūpnīcā  un laika gaitā modelis var tikt ieviests arī citos pasaules tirgos.

APSKATI: Pārdod: lietotu Honda sludinājumi 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/carnewschina

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.