Elektriskais Range Rover debitēs oktobrī

Britu mediji vēsta, ka Jaguar Land Rover gatavojas elektriskā Range Rover un Jaguar XJ prezentācijai, kam jānotiek pēc dažām nedēļām.

Kaut gan agrāk tika solīts, ka elektriskā Range Rover un Jaguar XJ pirmizrāde koronovīrusa dēļ pārcelta uz nākamo gadu, jaunākā informācija liecina, ka elektriskais krosovers debitēs jau pēc dažām nedēļām šī gada oktobrī, bet flagmaņa XJ elektrisko modifikāciju sagaidīsim novembrī.

Elektriskais Range Rover (tā nosaukums joprojām nav zināms) un jaunais Jaguar XJ sedans ar elektrisko piedziņu tiek izstrādāti uz jaunās MLA platformas un, kā ziņo ražotājam tuvi avoti, elektriskais SUV būs zemāks ne tikai par saviem brāļiem ar iekšdedzes motoru, bet arī par pakāpi zemāko modeli Velar pie tā paša garuma. Tāpat zināms, ka elektrisko Range Rover un Jaguar XJ piedziņu nodrošinās viens un tas pats tehniskais pildījums.

Pašlaik britu kompānijas piedāvājumā ir Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar un Range Rover Evoque, bet Jaguar modeļu līnija pārstāvēta ar F-Pace, I-Pace un E-Pace krosoveriem, F-Type sedanu un kabrioletu, XF sedanu un universālu (Sportbrake), XE sedanu, kā arī flagmani XJ, kas pieejams standarta un pagarinātajā modifikācijā.

Range Rover ar iekšdedzes motoru Foto: Publicitātes attēls

Jaguar XJ ar iekšdedzes motoru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.