AvtoVAZ izlaidīs Lada 4×4 Black

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi ierobežotā skaita Lada 4×4 Black versijas ražošanu. Cenas ražotājs vēl nav nosaucis.

Trešdien, 9.septembrī AvtoVAZ uzsāka Lada 4×4 Black ražošanu. Jaunās modifikācijas pamatā ir Urban versija un no standarta produkcijas tā atšķirsies ar īpašu dekoru, rūpnīcā tonētiem stikliem un matētajiem piecu spieķu riteņu diskiem. Priekšējos spārnus greznos plāksnītes ar versijas nosaukumu, bet kvalitatīvākiem materiāliem iekārtotais salons būs melns.

Versijas nosaukums izšūts arī uz apvidus auto sēdekļiem, turklāt tiek solīts, ka aprīkojumu papildinās virkne opciju, kas nav pieejamas Urban standarta modelim.

Zem pārsega pārmaiņu nebūs – tur joprojām 1,7 litru četrcilindru astoņu vārstu 83 zirgspēku motors, kas strādā tandēmā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu un pilnpiedziņu.

Jaunās īpašās versijas cena vēl netiek atklāta. Krievijā Lada 4×4 Urban trīsdurvju versija maksā vismaz 642 900 rubļu (6600 EUR), bet piecu durvju modelis – vismaz 691 900 rubļu (7100 EUR).

Foto: Ekrānbilde no vk.com/avtovaznews

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.