Īlons Masks izbrauc ar Volkswagen elektroautomobili (+ VIDEO)

Tesla vadītājs Īlons Masks izvizinājies ar sava galvenā konkurenta, Volkswagen, ražoto elektriskās piedziņas hečbeku ID.3. Nekādu sarunu par kādu kopēju projektu nav bijis.

WholeMarsBlog Twitter kontā ievietotā informācija liecina, ka Īlons Masks izmēģinājis vācu elektrisko hečbeku Braunšveigas lidostā, kur amerikāņu uzņēmējs tikās Volkswagen koncerna vadītāju Herbertu Dīsu.

Brauciena laikā Masks painteresējās par ID.3 akumulatoru ietilpību un par vadītāja palīgsistēmām. Aizokeāna viesis atzinīgi novērtēja vācu hečbeka dinamiku, paziņojot, ka “tā nav slikta automobilim, kas sākotnēji nav konstruēts kā sporta auto”.

Volkswagen ID.3 ir komplektēts ar vienu elektromotoru, kas attīsta 204 Zs un 310 Nm. No vietas līdz 100 km/h tas paātrinās 7,3 sekundēs, bet maksimālais ātrums elektroniski ierobežots līdz 160 km/h.

Satrauktos prātus par iespējamo abu autoražotāju sadarbību atvēsinājis Volkswagen vadītājs Herberts Dīss, kurš Linkedin vietnē ierakstījis: “Lai būtu skaidrs, mēs vienkārši izbraucām ar ID.3 un papļāpājām. Nekādu sarunu par kopējo sadarbību nebija, “

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.