Hyundai piesaka jauno Tucson (+ VIDEO)

Hyundai publicējis video, kurā redzami daži krosovera Tucson jaunās paaudzes modeļa fragmenti. Arī pirmizrāde nav aiz kalniem – tai jānotiek 15.septembrī.

Internetā ievietots video, kas sniedz pirmo priekšstatu par jauno Tucson, kas savu pirmizrādi svinēs 15.septembrī ASV metropolē Losandželosā un pašmāju Seulā.

Redzams, ka korejieši izvēlējušies oriģinālu priekšpuses dizainu ar lieliem diožu trijstūrveida vairāksekciju lukturiem, kas saplūst ar radiatora resti, kas veidota no līdzīgas formas rūtiņām.

Salonā būs pilnībā digitāls instrumentu panelis un liels skārienekrāna displejs neparastas formas ietvarā. Fizisko slēdžu skaits tiks samazināts līdz minimumam: piemēram, tradicionālais transmisijas selektors tiks aizstāts ar skārienjutīgām pogām.

Motoru klāstā būs jauns 2,5 litru četrcilindru agregāts kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kā arī jau zināmais 1,6 litru četrcilindru turbo motors. Krosovers būs pieejams gan ar priekšējo piedziņu, gan ar elektroniski vadāmo HTRAC pilnpiedziņu.

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.