Jau 42 – amerikānis pērk tikai Volkswagen

Amerikānis Teilors Braients tic tikai Volkswagen tehnikai – viņš pērk tikai šī ražotāja mašīnas un savas dzīves laikā iegādājies jau 42 Volkswagen.

Savu pieķeršanos Volkswagen markai Dienvidkarolīnas štata iedzīvotājs atklāja vēl sešus gadus pirms tam, kad viņš nopirka savu pirmo šī zīmola automašīnu – ikonisko 1961. gada vabolīti.

Būdams autoinženieris pēc izglītības, Braients 12 gadus nostrādāja par Volkswagen automašīnu remonta un tehniskās apkopes mehāniķi, šajā laikā nomainot vairākus Golf, Jetta un Passat eksemplārus.

Pašlaik viņam pieder divi 1999. un 2017.gadā ražoti Jetta sedani, kā arī 2004.gada Passat universāls, bet kopējais dzīves laikā nopirkto Volkswagen skaits iesniedzies piektajā desmitā.

Tas gan nenozīmē, ka visas vēlmes izpildītas – amerikānis cer iegādāties 1967.gada Karmann Ghia un pilnizmēra krosoveru Atlas (citur – Teramont), kas nodrošinās pietiekami daudz vietas viņa diviem bērniem un četriem suņiem. Sievai Braients piektajā kāzu gadadienā uzdāvināja Golf kabrioletu, bet dēlam, kā viņa pirmo automobili, izvēlējās Jetta sedanu.

“Volkswagen bija pirmā automašīna, ko nopirku, un, iespējams, tā būs arī pēdējā,” rezumē viens no lielākajiem vācu markas entuziastiem pasaulē.

Foto: Ekrānbilde no newsroom.vw.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.