Pirmās ziņas par jauno Volkswagen Passat

Devītās paaudzes modelis ieradīsies 2023.gadā.

Britu žurnālistiem izdevies uzzināt pirmo informāciju par jaunās paaudzes Volkswagen Passat, kas ir viens no vācu kompānijas labāk pirktajiem modeļiem. Briiti noskaidrojuši, ka jaunais Passat ieradīsies 2023.gadā, bet ražošana no Emdenas rūpnīcas, kur Passat uzturējās 36 gadus, pārcelsies uz jaunu rūpnīcu. Tas saistīts ar jau uzsākto reoganizāciju, kas paredz Emdenas rūpnīcu pārkārtot elektriskā krosovera ID.4 ražošanai.

Briti uzzinājuši, ka jaunais Passat tiks ražots sedana (liftbeka) un universāla versijā, iegūs Alltrack versiju ar augstāku klīrensu un pilnībā elektrisku modifikāciju.

Šobrīd Volkswagen Passat top uz divām dažādām platformām: Eiropas versijas pamatā ir MQB modulārā arhitektūra, bet Ķīnas un ASV versija top uz PQ46 platformas. Līdz ar paaudzes maiņu 2023. gadā visi Passat tiks ražoti tikai uz MQB platformas.

Ražotājiem tuvi ziņu avoti vēsta, ka jaunā Passat galvenie konstrukcijas virzieni jau ir saskaņoti – vidējās klases modelis iegūs konservatīvāku izskatu nekā flagmanim Arteon, plašāku salonu un, iespējams, trešā līmeņa autopilotu.

8.paaudzes Volkswagen Passat Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.