Subaru Levorg nomaina paaudzi (+ FOTO)

Japānas autobūves kompānija Subaru prezentējusi jaunās paaudzes Levorg, kas Japānas tirgū startēs 2020.gada rudenī pakāpeniski apgūstot arī citus pasaules noieta tirgus.

 Subaru iepazīstinājis ar jaunās paaudzes Levorg – universālu, kas radīts uz Impreza bāzes. Jaunais Levorg pārgājis uz SGP (Subaru Global Platform) un tagad garumā sasniedz 4755 mm.

Automašīna ir 1795 mm plata, 1500 mm augsta un apveltīta ar 2670 mm riteņu bāzi. Salīdzinājumā ar priekšteci, jaunās paaudzes modelis ir 65 mm garāks, 15 mm platāks un augstāks, bet riteņu bāze pieaugusi par 20 mm. Pilnpiedziņas universāls apveltīts ar 145 mm klīrensu, bet motortelpā atrodas jauns 1,8 litru 177 Zs (300 Nm) opozītmotors, kas darbojas pārī ar Lineartronic variatoru.

Ražotājs atklājis arī informāciju par sportisko modifikāciju Subaru Levorg STI Sport, kas kļūs par pirmo zīmola modeli ar elektroniski vadāmiem amortizatoriem, regulējamu amortizācijas līmeni un Drive Mode Select izvēli, kas piedāvā piecus braukšanas režīmus. Atkarībā no izvēlētā režīma tiek mainīti motora, balstiekārtas, stūres pastiprinātāja un visu riteņu piedziņas iestatījumi.

Jaunā Levorg pircējam būs pieejama  Starlink multimediju sistēma ar vertikāli novietotu 11,6 collu ekrānu, bet 12,3 collu ciparu mērinstrumenti būs jau standarta aprīkojuma komplektā.

Sarakstā arī apsildāmi sēdekļi (visi), bagāžnieks ar elektriski paceļamu vāku, kuru var atvērt bez roku palīdzības (pietiek, ja ar jebkuru ķermeņa daļu pieskaras Subaru logotipam)  kā arī EyeSight sistēma (automātiska bremzēšana un uzturēšana joslā). Pēc izvēles var pasūtīt adaptīvo kruīza kontroli.

Japānā jaunais Subaru Levorg ieradīsies 2020.gada rudenī.

 

 

jaunais Subaru Levorg Foto: Ekrānbilde

jaunais Subaru Levorg

Subaru Levorg STI Sport

Subaru Levorg STI Sport

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.